Bezorging door FIETSKOERIERS.NL

Bij MC Your Nutrition vinden we het belangrijk dat onze pakketjes op een duurzame manier bezorgd worden. Daarom verzenden wij onze pakketjes via Fietskoeriers.nl. Fietskoeriers.nl is de duurzaamste en meest klantvriendelijke pakketbezorger van Nederland. Alle pakketjes die in de stad bezorgd moeten worden, worden namelijk met groengasauto’s afgeleverd in een hub aan de rand van de stad en van daaruit op de fiets bij u thuisbezorgd. Door de combinatie van het inzetten van duurzame vervoersmiddelen, het slimme logistieke net-werk en het persoonlijke contact met ontvangers zorgen we er met zijn allen voor dat pakketjes zo veel mogelijk in één keer bezorgd worden. Op die manier beperken we de uitstoot van CO2 per pakketje tot een minimum.

Retour

Wanneer u besluit uw supplementen te retourneren of om te ruilen, is het belangrijk om altijd vooraf contact op te nemen met de klantenservice van MC Your Nutrition.  Wij zullen u dan informeren over de wijze van de retourzending van uw supplementen.

Producten kunnen binnen 7 dagen na ontvangst worden geretourneerd, mits onbeschadigd en ongeopend. Dit geldt ook voor de regeling NIET GOED GELD TERUG garantie.

Indien MC Your Nutrition je bestelling niet correct heeft uitgevoerd dan zijn de retourkosten voor onze rekening. In alle overige gevallen zijn de retourkosten voor rekening van de klant.