Electric Aminos Bekijk groter

Electric Aminos

Nieuw product

 • 15,7 g totaal Aminos!
 • Alle 9 essentiële aminozuren!
 • 6 g BCAA's: L-Leucine, L-Isoleucine, L-Valine in verhouding 2: 1: 1!
 • 3 g L-Glutamine!
 • 100 mg cafeïne!
 • Suikervrij!

Meer details

Meer informatie

Elektrische Aminos is een complexe aminozuurformule, die je kunt gebruiken voor of tijdens de training (of voor de hele dag energie voor elke vorm van mentale of fysieke taak, gewoon factor in de cafeïne-inhoud!) Het bevordert efficiënte training en levert energie met zijn 15 actieve ingrediënten!

Het product bevat alle 9 essentiële aminozuren, waaronder de cruciale Branched-Chain Amino Acids (BCAA's). De essentiële aminozuren (Leucine, Isoleucine, Valine, Phenilalanine, Methionine, Tryptofaan, Histidine, Lisin, Threonine) zijn belangrijk voor ons lichaam omdat het ze niet alleen kan synthetiseren, we moeten ze voor de buitenste bronnen voorzien van voedsel en voedingssupplementen producten.

Bovendien zijn BCAA's goed voor 35% van de essentiële aminozuren in spiereiwitten. L-Glutamine is het meest voorkomende aminozuur in het menselijk bloed. L-Glutamine en L-Arginine kunnen conditioneel essentieel worden in bepaalde situaties, inclusief intensieve fysieke training, wanneer het lichaam niet aan zijn behoeften kan voldoen door deze aminozuren te synthetiseren. Als enige voorloper van stikstofoxide (NO) en belangrijke voorloper van creatine, is arginine-suppletie een populaire praktijk onder atleten. L-Citrulline is ook een populaire arginine- en NO-precursor!

Het product bevat 100 mg cafeïne, wat bijdraagt ​​aan mentale alertheid, concentratie en het kan de prestaties tijdens het sporten verhogen! *

* Deze verklaringen zijn wetenschappelijk bewezen door de Europese Autoriteit voor voedselveiligheid (EFSA) en goedgekeurd door de Europese Commissie (EC).

Inname

Meng dagelijks 1 portie (19 g) met 500 ml water en drink het voor of tijdens uw training.

Allergen informatie

Gefabriceerd in een fabriek waar melk, eieren, gluten, soja, pinda's, noten, selderij, vis en schaaldieren worden verwerkt.

Waarschuwingen

Bevat cafeïne (100 mg per portie)! Niet aanbevolen voor zwangere vrouwen en kinderen! Gebruik dit product in combinatie met voedsel als onderdeel van een gezond, uitgebalanceerd dieet, niet als vervanging daarvan. Buiten het bereik van kinderen houden! De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden!

Smaken

Apple
 

Sizes

38 g – 2 servings, 570 g – 30 servings

NUTRITION INFORMATION

Serving size: 19 g
19 g19 g
AMINO MATRIX15800 mgL-Tryptophan100 mg
Essential Amino Acids7600 mgL-Glutamine3000 mg
of which:L-Arginine HCl1000 mg
BCAAs6000 mgL-Tyrosine1000 mg
[L-Leucine (3000 mg), L-Isoleucine (1500 mg), L-Valine (1500 mg)]
L-Lysine HCl500 mgENERGIZING MATRIX3200 mg
L-Histidine250 mgof which
L-Methionine250 mgL-Citrulline3000 mg
L-Phenylalanine250 mgCaffeine100 mg
L-Threonine250 mgL-Theanine100 mg

INGREDIËNTEN

L-citrulline, L-glutamine, L-leucine, zuurteregelaars (DL-appelzuur, di-kaliumwaterstoffosfaat), L-isoleucine, L-valine, L-arginine HCl, L-tyrosine, aroma's (appels), L -Lysine HCl, Natriumchloride, L-Histidine, L-Methionine, L-Phenylalanine, L-Threonine, Sojalecithine, Zoetmiddel (Sucralose), Antiklontermiddel (Magnesiumstearaat), Watervrije Cafeïne, L-Theanine, L-Tryptofaan .

Recensies

Schrijf uw recensie

Electric Aminos

Electric Aminos

 • 15,7 g totaal Aminos!
 • Alle 9 essentiële aminozuren!
 • 6 g BCAA's: L-Leucine, L-Isoleucine, L-Valine in verhouding 2: 1: 1!
 • 3 g L-Glutamine!
 • 100 mg cafeïne!
 • Suikervrij!

16 andere producten in dezelfde categorie: