CREATINE MONOHYDRATE
search
  • CREATINE MONOHYDRATE

CREATINE MONOHYDRATE

€ 26,00
Inclusief belasting

100% CREATINE MONOHYDRAAT bevat de meest bestudeerde Creatine vorm ooit. Het is wetenschappelijk bewezen dat creatine in een dagelijkse dosis van 3 gram de prestaties verhoogt bij een kortdurende, intensieve oefeningen zoals krachttraining en intervalcardio*.

Smaak: Unflavoured
Inhoud : 300gr
  Telefonisch bereikbaar

ma t/m vr 09:00 - 12:00 / 15:00 - 21:00 uur

  Kwaliteitsgarantie

Scitec Nutrition, ESN, Novo Nutrition, QNT, Mars Protein, Performa, Go On Nutrition etc.

  100% veilig betalen

Contant, Pinnen, Creditcard

Creatine explodeerde tientallen jaren geleden als een komeet op de supplementenmarkt en de populariteit ervan is sindsdien onverminderd gebleven. En dat is niet voor niets: het is het supplement dat misschien wel het meest 'merkbare' verschil maakt voor onze fysieke conditie. Creatine verbetert de fysieke prestaties tijdens korte uitbarstingen van intensieve training*. Om de gunstige effecten te bereiken, moet u 3 g creatine per dag innemen. In de loop van de decennia is creatine een populair ingrediënt geworden in veel andere supplementen.

Scitec 100% Creatine Monohydraat bevat alleen puur creatine monohydraat, een goed onderzochte en daarom veilig te gebruiken legale prestatieverbeteraar op de markt. Het pakket van één pond gaat ruim zes maanden mee als de aanbevolen dosering wordt gevolgd. Zoals altijd is continuïteit de sleutel tot de beste resultaten - dus het is niet nodig om je creatine-inname te fietsen, voel je vrij om het continu te gebruiken.

* Wetenschappelijk bewezen, door de Europese Autoriteit voor voedselveiligheid (EFSA) goedgekeurde claims.

Aanbevolen gebruik

Meng dagelijks 1 portie (3,4 g = 1/2 schepjes) 100% creatinemonohydraatpoeder met 300 ml water. Consumeer 1 portie per dag: 30 minuten voor de training op trainingsdagen en één portie voor de maaltijd op rustdagen. De dagelijks aanbevolen hoeveelheid niet overschrijden.

SUPPLEMENT FEITEN

Scitec 100% Creatine Monohydraat

Dagelijkse hoeveelheid: 3,4 g | 1/2 maatschep
Aantal porties: 88 (300 g)/147 (500 g)/294 (1000 g)


Feiten aanvullen3,4 gr

Creatine Monohydraat3400 mg
waarvan creatine3000 mg

3NRV%: Voedingswaarde voor volwassenen.
Er is geen NRV vastgesteld.
INGREDIËNT: Creatine Monohydraat
Gemaakt in een fabriek die melk, ei, gluten, soja, pinda's, noten, selderij, vis, schaaldieren, weekdieren en zwaveldioxide bevattende voedingsmiddelen produceert.
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.