CREATINE MONOHYDRATE
search
  • CREATINE MONOHYDRATE

CREATINE MONOHYDRATE

€ 26,00
Inclusief belasting

100% CREATINE MONOHYDRAAT bevat de meest bestudeerde Creatine vorm ooit. Het is wetenschappelijk bewezen dat creatine in een dagelijkse dosis van 3 gram de prestaties verhoogt bij een kortdurende, intensieve oefeningen zoals krachttraining en intervalcardio*.

  Telefonisch bereikbaar

ma t/m vr 09:00 - 12:00 / 15:00 - 21:00 uur

  Kwaliteitsgarantie

Scitec Nutrition, ESN, Novo Nutrition, QNT, Mars Protein, Performa, Go On Nutrition etc.

  100% veilig betalen

Contant, Pinnen, Creditcard

Creatine is een stikstofhoudend organisch zuur dat voorkomt bij gewervelde dieren. Ongeveer 95% van de creatine in het lichaam bevindt zich in de skeletspieren. Het helpt om energie te leveren aan alle cellen, voornamelijk spieren, door de vorming van adenosinetrifosfaat (ATP) te verhogen die ook als celenergiereserve fungeert voor spiercontracties.

100% CREATINE MONOHYDRAAT bevat de meest bestudeerde Creatine vorm ooit. Het is wetenschappelijk bewezen dat creatine in een dagelijkse dosis van 3 gram de prestaties verhoogt bij een kortdurende, intensieve oefeningen zoals krachttraining en intervalcardio*.

*Deze verklaring is wetenschappelijk bewezen door de Europese Autoriteit voor voedselveiligheid (EFSA) en goedgekeurd door de Europese Commissie (EC).

Gebruiksaanwijzing: Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van minimaal 3 gram Creatine! Deel je lichaamsgewicht in kg door 3. Dat is de totale hoeveelheid creatine in grammen die u dagelijks moet nemen in de "laadfase" (eerste week van gebruik). Neem na die periode niet meer dan de helft van de berekende aantal grammen. Gebruik op een lege maag, voornamelijk na de training, met eenvoudige koolhydraten. Gebruik 400 ml vloeistof voor elke 5 gram creatine om de juiste oplossing te bereiken. Neem niet meer dan 10 gram in één keer, spreid de dagelijkse dosis!

Waarschuwingen: Buiten bereik van kinderen houden. Voedingssupplementen vervangen geen evenwichtige voeding en gezonde levensstijl. Niet voor gebruik door personen jonger dan 18 jaar of mensen met een medische aandoening. Niet gebruiken als u zwanger bent of borstvoeding geeft.

Scitec 100% Creatine Monohydraat

Dagelijkse hoeveelheid: 3,40 g | 1/2 schepje
Aantal porties: 88 (300 g)/147 (500 g)/294 (1000 g)


Aanvulling feiten                              3,40 gr

Creatine monohydraat                     3400 mg
waarvan creatine                                3000 mg

3NRV%: Nutriëntenreferentiewaarde voor volwassenen.
**Er is geen NRV vastgesteld.
INGREDIËNT: Creatine monohydraat
Gemaakt in een fabriek die melk, ei, gluten, soja, pinda's, noten, selderij, vis, schaaldieren, weekdieren en zwaveldioxide bevattende voedingsmiddelen produceert.

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.