MEGA CREATINE MONOHYDRATE
search
  • MEGA CREATINE MONOHYDRATE

MEGA CREATINE MONOHYDRATE

€ 30,00
Inclusief belasting

Van creatine is aangetoond dat het de atletische prestaties verbetert en daarom een van de meest populaire supplementen voor krachttraining is. Creatine verbetert de fysieke prestaties tijdens korte uitbarstingen van intensieve training bij doses van ten minste 3 gram per dag*.

  Telefonisch bereikbaar

ma t/m vr 09:00 - 12:00 / 15:00 - 21:00 uur

  Kwaliteitsgarantie

Scitec Nutrition, Novo Nutrition, QNT Sports, Mars Protein, Performa, Go On Nutrition

  100% veilig betalen

Contant, Pinnen, Creditcard

Creatine (methyl-guanidine-acetaat) werd voor het eerst geïsoleerd uit vlees door een Franse chemicus en filosoof Michele Eugene Chevreul in 1832. Hij noemde zijn ontdekking creatine, een verwijzing naar het Griekse kreas, vlees.

Ongeveer 60-70% van het creatinegehalte van onze organellen is in de vorm van vrije creatine, met de rest in de zogenaamde gefosforiseerde vorm.

Van creatine is aangetoond dat het de atletische prestaties verbetert en daarom een van de meest populaire supplementen voor krachttraining is. Creatine verbetert de fysieke prestaties tijdens korte uitbarstingen van intensieve training bij doses van ten minste 3 gram per dag*.

Sinds de introductie op de markt voor sportvoedingssupplementen is creatine een van de meest onderzochte prestatie bevorderende ingrediënten.

Het grootste deel van de creatine in ons lichaam is te vinden in de spieren, met kleinere hoeveelheden in de lever, hersenen, hartspier, botten en testikels.

Het wordt ook geproduceerd door ons lichaam met behulp van de aminozuren arginine, methionine en glycine in de lever en nieren met een snelheid van ongeveer 1 gram per dag.

Creatine kan ook een goede keuze zijn in krachtsporten, vechtsporten of atletiek, waar explosieve kortdurende krachtontwikkeling een belangrijke factor is.

Het kan worden gebruikt door zowel mannen als vrouwen, volgens het aanbevolen gebruik en waarschuwingen.

* Wetenschappelijk onderbouwde, door de Europese Autoriteit voor voedselveiligheid (EFSA) goedgekeurde claims.

Aanbevolen dosering

Neem op trainingsdagen 1x 2 capsules 30 minuten voor de training in met een glas water. Neem op rustdagen 1x2 capsules met een glas water voor de maaltijd. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Waarschuwingen

Buiten bereik van kleine kinderen houden. De consumptie van dit product is geen vervanging voor een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl. De consumptie van dit product wordt niet aanbevolen voor personen jonger dan 18 jaar, zwangere moeders en moeders die borstvoeding geven, of personen die medicijnen gebruiken.

Opslag

Goed gesloten bewaren op een koele, droge plaats.

Bevat melk, soja, haver en amandelen. Gemaakt in een fabriek die ingrediënten verwerkt die melk, eieren, soja, pinda's, noten, selderij, vis, schaaldieren, weekdieren en zwaveldioxide bevatten!

Mega Creatine Monohydraat 1320

Dagelijkse hoeveelheid: 2 capsules
Aantal porties: 60 (120 kap.)


Aanvulling feiten                              2 capsules

Creapure® (Creatine Monohydraat)  - waarvan Creatine (2321 mg)                     2640 mg

3NRV%: Nutriëntenreferentiewaarde voor volwassenen.
**Er is geen NRV vastgesteld.

Ingrediënten:

Creapure® (creatinemonohydraat) 87,8%, omhulsel van de capsule [gelatine, glansmiddel (schellak), kleurstof (ijzeroxiden en hydroxiden), zuurteregelaar (ammoniumhydroxide), zuurteregelaar (kaliumhydroxide)], antiklontermiddelen (magnesiumzouten van vetzuren, siliciumdioxide). Gemaakt in een fabriek die melk, ei, gluten, soja, pinda's, selderij, schaaldieren, vis, weekdieren, zwaveldioxide en noten met voedingsmiddelen produceert.

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.