MYO FACTOR
search
  • MYO FACTOR

MYO FACTOR

€ 30,00
Inclusief belasting

MyoFactor is een voedingssupplement drankpoeder met creatine, aminozuren, vitaminen, mineralen, lecithine, inositol en Coleus forskohlii extract. Gemaakt met zoetstoffen.

Smaak: Pineapple-Coconut
Inhoud : 285gr
  Telefonisch bereikbaar

ma t/m vr 09:00 - 12:00 / 15:00 - 21:00 uur

  Kwaliteitsgarantie

Scitec Nutrition, ESN, Novo Nutrition, QNT, Mars Protein, Performa, Go On Nutrition etc.

  100% veilig betalen

Contant, Pinnen, Creditcard

De multifunctionele (1) eigenschappen van het product zijn te danken aan de gevarieerde ingrediënten met verschillende toepassingspunten:

(1)

Vitamine B6 is betrokken bij een normaal eiwit- en glycogeenmetabolisme.

Zink en magnesium zijn betrokken bij de normale eiwitsynthese.

Magnesium draagt bij tot een normale spierfunctie.

Vitamine D draagt bij aan het behoud van een gezonde spierfunctie.

Creatine verbetert de fysieke prestaties tijdens korte uitbarstingen van intensieve oefeningen. Het gunstige effect wordt bereikt bij een dagelijkse inname van 3 g creatine.

De functie van aminozuren in cellen - en in het menselijk lichaam in het algemeen - is divers en veelzijdig. Dit komt tot uiting in hun functionele groepering. Naast de bekende essentiële en niet-essentiële onderverdelingen, kunnen ze worden gecategoriseerd op basis van hun chemische structuur, hun waterige oplossingschemie, hun typische biochemische reacties, hun fysiologische rol, enz. Deze kunnen hieronder gedeeltelijk worden samengevat:

L-leucine, L-lysine en L-arginine zijn zogenaamde eiwitopbouwende aminozuren. Het voorvoegsel L- betekent dat de verbinding een L-configuratie vertegenwoordigt die door het lichaam kan worden gebruikt. L-leucine en L-lysine zijn essentiële aminozuren, waarbij de eerste een vertakte keten is. De metaboliet, HMB (bèta-hydroxymethylbutyraat), of beter gezegd het calciumzout, is ook opgenomen in de ingrediënten. L-arginine is niet alleen een bestanddeel van eiwitketens, maar ook een voorloper van stikstofmonoxide (NO), een zogenaamde voorloper. L-arginine wordt in het menselijk lichaam gevormd in een biochemische cyclus die de ureumcyclus wordt genoemd. Het niet-eiwitopbouwende L-ornithine, dat ook in het product aanwezig is, maakt onder andere deel uit van deze cyclus.

Natuurlijk is voor eiwitopbouw meer nodig dan aminozuren. Het is een zeer complex proces dat nauwkeurig wordt gecontroleerd. De term 'eiwitopbouwend aminozuur' moet daarom niet worden verward met het proces van het synthetiseren van eiwitten.

Het is dan ook geen toeval dat de steunpilaar van het actieve profiel van zo'n multifunctioneel1 product de diverse samenstelling van aminozuren is.

De lecithine in dit product is een essentieel onderdeel van cellen, of het nu gaat om structuur of functie.

De plantaardige component van het product wordt vertegenwoordigd door Coleus forskohlii-extract dat is gestandaardiseerd met forskoline. Standaardisatie is een proces dat ervoor zorgt dat in elke eenheid plantenextract altijd dezelfde hoeveelheid werkzame stof aanwezig is.

Het is essentieel op te merken dat, hoewel het product in kwestie de mogelijkheid biedt om de voeding aan te vullen, het geen vervanging is voor een gevarieerde en evenwichtige voeding.

In deze context wordt het product aanbevolen voor zowel mannen als vrouwen!

  • Suikervrij*
  • Glutenvrij**
  • Lactose-vrij***
  • Vrij van palmolie
  • Veganistisch

* <0,5 g suiker per 100 ml kant-en-klaar product bij bereiding met water.
** Glutenvrij volgens de regelgeving
van de Europese Unie *** Lactosevrij: <0,1 g lactose/100 ml kant-en-klaar product, bereid met water.

Aanbevolen dosering

Meng 1 portie (9,5 g = 1 + 3/4 maatschep = 1 eetlepel) van het product per dag in 300 ml water. Consumeer 2 porties per dag!

Waarschuwing

De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Dit voedingssupplement is geen vervanging voor een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl. Buiten het bereik van kleine kinderen houden! Het wordt niet aanbevolen voor kinderen en zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. Consumptie van het product wordt afgeraden in geval van bekende onderliggende ziekten of bij het gebruik van medicijnen!

SUPPLEMENT FEITEN

Scitec Voeding MyoFactor

Dagelijkse hoeveelheid: 19 g | 2x (1+3/4 maatschepjes = 1 eetlepel)
Aantal porties: 15 (285 g)


Feiten aanvullen19 grNRV3

Vitamine B62 mg143%
Zink10 mg100%
L-leucine3000 mg
HMB2000 mg
L-Arginine1500 mg
L-Ornithine600 mg
L-Lysine450 mg
Magnesium113 mg30%
Calcium120 mg15%
Vitamine D5 μg100%
Creapure® (Creatine monohydraat)
-waarvan creatine
3412 mg
3000 mg
Inositol500 mg
Coleus forskohlii extract
-waarvan forskoline
113 mg
11,3 mg
Lecithine100 mg

3NRV%: Voedingswaarde voor volwassenen.
Er is geen NRV vastgesteld.

INGREDIËNTEN ANANAS-KOKOSNOOT: Creapure® (creatine monohydraat) 18%, instant L-Leucine 16% [L-Leucine, emulgator (lecithinen)], calcium β-hydroxy β-methylbutyraat, L-Argininehydrochloride 9,6%, voedingszuur (citroenzuur), calciumgluconaat, aroma's, maltodextrine, L-Ornithinehydrochloride 4%, magnesiumzouten van citroenzuur, L-Lysinehydrochloride 3%, inositol, zoetstoffen (sucralose, acesulfaam K), Coleus forskohlii wortelextract 0,6%, emulgator (lecithinen), antiklontermiddel (silicium) dioxide), zinkbisglycinaat, kleurstof (riboflavine), pyridoxinehydrochloride, vitamine D-preparaat [maïszetmeel, verdikkingsmiddel (Arabische gom), antiklontermiddel (siliciumdioxide), antioxidanten (natriumascorbaat, tocoferolrijk extract), cholecalciferol]. Gemaakt in een fabriek die melk, ei, gluten, soja, pinda's, selderij, schaaldieren, vis, weekdieren, zwaveldioxide en noten bevattende voedingsmiddelen produceert.

INGREDIËNTEN PERZIK IJS THEE: Creapure® (creatine monohydraat) 18%, instant L-Leucine 16% [L-Leucine, emulgator (lecithinen)], calcium β-hydroxy β-methylbutyraat, L-Argininehydrochloride 9,6%, voedingszuur (citroenzuur), calciumgluconaat, aroma's, maltodextrine, L-Ornithinehydrochloride 4%, magnesiumzouten van citroenzuur, L-Lysinehydrochloride 3%, inositol, zoetstoffen (sucralose, acesulfaam K), kleurstof (sulfietammoniakkaramel), Coleus forskohlii-wortelextract 0,6%, emulgator (lecithinen), antiklontermiddel (siliciumdioxide), zinkbisglycinaat, pyridoxinehydrochloride, vitamine D-preparaat [maïszetmeel, verdikkingsmiddel (Arabische gom), antiklontermiddel (siliciumdioxide), antioxidanten (natriumascorbaat, tocoferolrijk extract), cholecalciferol]. Gemaakt in een fabriek die melk, ei, gluten, soja, pinda's, selderij, schaaldieren, vis, weekdieren, zwaveldioxide en noten bevattende voedingsmiddelen produceert.

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.