MYO FACTOR
search
  • MYO FACTOR

MYO FACTOR

€ 30,00
Inclusief belasting

MyoFactor is een voedingssupplement drankpoeder met creatine, aminozuren, vitaminen, mineralen, lecithine, inositol en Coleus forskohlii extract. Gemaakt met zoetstoffen.

  Telefonisch bereikbaar

ma t/m vr 09:00 - 12:00 / 15:00 - 21:00 uur

  Kwaliteitsgarantie

Scitec Nutrition, ESN, Novo Nutrition, QNT, Mars Protein, Performa, Go On Nutrition etc.

  100% veilig betalen

Contant, Pinnen, Creditcard

MyoFactor is een voedingssupplement drankpoeder met creatine, aminozuren, vitaminen, mineralen, lecithine, inositol en Coleus forskohlii extract. Gemaakt met zoetstoffen.

De multifunctionele (1) eigenschappen van het product zijn te danken aan de gevarieerde ingrediënten met verschillende toepassingspunten:

(1)

Vitamine B6 is betrokken bij het normale eiwit- en glycogeenmetabolisme.

Zink en magnesium zijn betrokken bij de normale eiwitsynthese.

Magnesium draagt bij aan een normale spierfunctie.

Vitamine D draagt bij aan het behoud van een gezonde spierfunctie.

Creatine verbetert de fysieke prestaties tijdens korte uitbarstingen van hoge intensiteitsoefeningen. Het gunstige effect wordt bereikt bij een dagelijkse inname van 3 g creatine.

De functie van aminozuren in cellen - en in het menselijk lichaam in het algemeen - is divers en veelzijdig. Dit komt tot uiting in hun functionele groepering. Naast de bekende essentiële en niet-essentiële onderverdelingen, kunnen ze worden ingedeeld op basis van hun chemische structuur, hun waterige oplossingschemie, hun typische biochemische reacties, hun fysiologische rol, enz. Deze kunnen hieronder gedeeltelijk worden samengevat:

L-leucine, L-lysine en L-arginine zijn zogenaamde eiwitopbouwende aminozuren. Het L-voorvoegsel betekent dat de verbinding een L-configuratie vertegenwoordigt die door het lichaam kan worden gebruikt. L-leucine en L-lysine zijn essentiële aminozuren, de eerste is vertakte keten. De metaboliet, HMB (beta-hydroxymethylbutyraat), of beter gezegd het calciumzout, is ook opgenomen in de ingrediënten. Naast een bestanddeel van eiwitketens is L-arginine ook een voorloper van stikstofmonoxide (NO), een zogenaamde voorloper. L-arginine wordt gevormd in het menselijk lichaam in een biochemische cyclus genaamd de ureumcyclus. De niet-eiwitopbouwende L-ornithine, die ook in het product aanwezig is, is onder andere een lid van deze cyclus.

Natuurlijk vereist eiwitopbouw meer dan aminozuren. Het is een zeer complex proces dat nauwkeurig wordt aangestuurd. De term 'eiwitopbouwend aminozuur' moet daarom niet verward worden met het proces van het synthetiseren van eiwitten.

Het is dan ook geen toeval dat de steunpilaar van het actieve profiel van zo'n multifunctioneel1 product de diverse samenstelling van aminozuren is.

De lecithine in dit product is een essentieel onderdeel van cellen, of het nu gaat om structuur of functie.

Het plantaardige bestanddeel van het product wordt vertegenwoordigd door Coleus forskohlii-extract gestandaardiseerd met forskoline. Standaardisatie is een proces dat ervoor zorgt dat altijd dezelfde hoeveelheid actief ingrediënt aanwezig is in elke eenheid plantenextract.

Het is essentieel op te merken dat, hoewel het product in kwestie de mogelijkheid biedt om het dieet aan te vullen, het geen vervanging is voor een gevarieerd en uitgebalanceerd dieet.

In deze context wordt het product aanbevolen voor zowel mannen als vrouwen!

  • Suikervrij*
  • Glutenvrij**
  • Lactosevrij***
  • Palmolie vrij
  • Veganistisch

* <0,5 g suiker per 100 ml kant-en-klaar product wanneer bereid met water.
** Glutenvrij volgens de regelgeving van de
Europese Unie *** Lactosevrij: <0,1 g lactose / 100 ml kant-en-klaar product, bereid met water.

Aanbevolen dosering

Meng 1 portie (9,5 g = 1+ 3/4 lepel = 1 eetlepel) van het product per dag in 300 ml water. Consumeer 2 porties per dag!

Waarschuwing

De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Dit voedingssupplement is geen vervanging voor een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl. Buiten het bereik van kleine kinderen houden! Het wordt niet aanbevolen voor kinderen en zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. Consumptie van het product wordt niet aanbevolen in het geval van bekende onderliggende ziekten of bij het nemen van medicatie!

Scitec Voeding MyoFactor

Dagelijkse hoeveelheid: 19 g | 2x (1+3/4 schepjes = 1 eetlepel)
Aantal porties: 15 (285 g)


Aanvulling feiten19 grNrv3

Vitamine B62 mg143%
Zink10 mg100%
L-leucine3000 mg
Hmb2000 mg
L-Arginine1500 mg
L-Ornithine600 mg
L-Lysine450 mg
Magnesium113 mg30%
Calcium120 mg15%
Vitamine D5 μg100%
Creapure® (Creatine monohydraat)
-waarvan creatine
3412 mg 3000 mg
Inositol500 mg
Coleus forskohlii extract
-waarvan forskoline
113 mg 11,3 mg
Lecithine100 mg

3NRV%: Nutriëntenreferentiewaarde voor volwassenen.
**Er is geen NRV vastgesteld.

INGREDIËNTEN ANANAS-COCONUT: Creapure® (creatine monohydraat) 18%, instant L-Leucine 16% [L-Leucine, emulgator (lecithinen)], calcium β-hydroxy β-methylbutyraat, L-Arginine hydrochloride 9,6%, zuur (citroenzuur), calciumgluconaat, aroma's, maltodextrine, L-Ornithine hydrochloride 4%, magnesiumzouten van citroenzuur, L-Lysine hydrochloride 3%, inositol, zoetstoffen (sucralose, acesulfaam K), Coleus forskohlii wortelextract 0,6%, emulgator (lecithinen), antiklontermiddel (silicium dioxide), zinkbisglycinaat, kleurstof (riboflavine), pyridoxinehydrochloride, vitamine D-preparaat [maïszetmeel, verdikkingsmiddel (Arabische gom), antiklontermiddel (siliciumdioxide), antioxidanten (natriumascorbaat, tocoferolrijk extract), cholecalciferol]. Gemaakt in een fabriek die melk, ei, gluten, soja, pinda's, selderij, schaaldieren, vis, weekdieren, zwaveldioxide en noten met voedingsmiddelen produceert.

INGREDIËNTEN PERZIKIJS THEE: Creapure® (creatine monohydraat) 18%, instant L-Leucine 16% [L-Leucine, emulgator (lecithinen)], calcium β-hydroxy β-methylbutyraat, L-Argininehydrochloride 9,6%, zuur (citroenzuur), calciumgluconaat, aroma's, maltodextrine, L-Ornithinehydrochloride 4%, magnesiumzouten van citroenzuur, L-Lysinehydrochloride 3%, inositol, zoetstoffen (sucralose, acesulfaam K), kleurstof (sulfiet ammoniakaramellen), Coleus forskohlii wortelextract 0,6%, emulgator (lecithinen), antiklontermiddel (siliciumdioxide), zinkbisglycinaat, pyridoxinehydrochloride, vitamine D-preparaat [maïszetmeel, verdikkingsmiddel (Arabische gom), antiklontermiddel (siliciumdioxide), antioxidanten (natriumascorbaat, tocoferolrijk extract), cholecalciferol]. Gemaakt in een fabriek die melk, ei, gluten, soja, pinda's, selderij, schaaldieren, vis, weekdieren, zwaveldioxide en noten met voedingsmiddelen produceert.

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.