BCAA Xpress Bekijk groter

BCAA Xpress 280g

Nieuw product

De vertakte keten aminozuren (BCAA's) zijn een belangrijke groep van essentiële aminozuren bestaande uit leucine, isoleucine en valine.

Meer details

Meer informatie

Drink poeder met leucine, isoleucine en valine.

De vertakte keten aminozuren (BCAA's) zijn een belangrijke groep van essentiële aminozuren bestaande uit leucine, isoleucine en valine. De BCAA's behoren tot de negen essentiële aminozuren voor de mens, omdat ons lichaam ze niet kan produceren. Hun enige bron is onze dagelijkse voedsel- of voedselsuppletie. Aan de andere kant zijn ze goed voor 35% van de essentiële aminozuren in spiereiwitten. Leucine, isoleucine en valine zijn onmisbare aminozuren die worden verschaft door gemengde eiwitinnames uit verschillende bronnen.

BCAA's kunnen ook worden geconsumeerd als voedingssupplementen, vooral voorgesteld rond intense trainingen of fysiek werk.

BCAA XPRESS bevat een verhouding van 2: 1: 1 van Leucine, Isoleucine en Valine; en omdat het in een poederdrankvorm is, als een vloeistof, kan het sneller absorberen dan een tabletformule. Ook kan hij tijdens een training gemakkelijk nippen.

Inname

Meng 1 portie (7 g, ongeparfumeerd: 5 g) in 250 ml water of een andere favoriete vloeistof per dag en schud krachtig! Gebruik voor, tijdens of na de training of op een ander tijdstip, bijvoorbeeld voordat u naar bed gaat. Het laten zitten voor een tijdje zorgt voor de beste oplossing!

Allergenen info

Gefabriceerd in een faciliteit die melk, eieren, gluten, soja, pinda's, noten, vis en schaaldieren verwerkt. Waarschuwingen

Gebruik dit product in combinatie met voedsel als onderdeel van een gezond, uitgebalanceerd dieet, niet als vervanging daarvan. BUITEN BEREIK VAN KINDEREN HOUDEN! OVERSCHRIJD DE DAGELIJKSE AANBEVOLEN DOSERING NIET!

Smaken

apple: 7 g, 700 g; pink lemonade: 700 g; unfalvored: 500 g

Sizes

7 g (1 packet) - 1 serving, 700 g - 100 servings, 500 g - 100 servings

NUTRITION INFORMATION

FLAVOREDUNFLAVORED
Serving Size: 7 g (1/2 scoop, 1 packet)
Servings per Container: 100
Serving Size: 5 g (1 scoop)
Servings per Container: 100
7 g5 g
L-Leucine2500 mgL-Leucine2500 mg
L-Isoleucine1250 mgL-Isoleucine1250 mg
L-Valine1250 mgL-Valine1250 mg

INGREDIENTS

Apple: L-leucine, Acidity Regulator (Citric Acid Anhydrous), L-isoleucine, L-valine, Flavor (Apple), Sweeteners (Sucralose, Acesulfame K), Dextrose, Malt Extract (from barley), Color (Riboflavin).

Pink lemonade: L-leucine, L-isoleucine, L-valine, Acidity Regulator (Citric Acid Anhydrous), Flavor (Pink Lemonade), Sweeteners (Sucralose, Acesulfame K), Color (Beetroot Red).

Unflavored: L-leucine, L-isoleucine, L-valine

Recensies

Schrijf uw recensie

BCAA Xpress 280g

BCAA Xpress 280g

De vertakte keten aminozuren (BCAA's) zijn een belangrijke groep van essentiële aminozuren bestaande uit leucine, isoleucine en valine.

22 andere producten in dezelfde categorie: